Skip to Content

Bottensatsning ger toppanläggning vid Sandgårdslandet!

Sandgårdslandet2komprimerad.jpg
"Åke Karlsson,Åke Mac Persson och Bernt Johansson sandar inför badsäsongen."

Inför sitt stundande årsmöte kan Fiskestad Byalag blicka tillbaka på ett aktivt verksamhetsår med stora förbättringar vid dess pärla, Sandgårdslandet. Läs mer - tryck på rubriken

Ramp för att öka tillgängligheten har blivit anlagd, konstruktörer och verkställare har Jörgen Åkesson och Leif Johansson varit. Rampens tillkomst gör att det blir lätt att passera genom den sandbelagda stranden för att kunna ta del av hela det vackra området.

För att förbättra badmöjligheterna har hela botten sanerats med grävmaskiner, som har grävt upp all dy till ett djup av fast lerbotten, som sedan vid två tillfällen har fyllts på med sand. Dels i samband med saneringen och dels som ett lager på isen, som i samband med vårens ankomst kommer att sjunka till botten och utgöra grunden till en fullgod insjöbadplats.

Till alla Väckelsångsbor, turister, båtägare mm kan vi säga välkomna till Sandgårdslandet oavsett om Ni är badande, grillande eller njutande av den vackra platsen.

Fiskestad Byalag

Sandgårdslandet1komprimerad.jpg
"Jörgen och Leif bygger ramp."

Sandgårdslandet3komprimerad.jpg
"Åke Karlsson får sanden på plats."

Kommentarer

L'effet d'une accumulation de

L'effet d'une accumulation de cGMP est la relaxation des parois artérielles. Cela rend les artères plus grandes et permet ainsi à plus de sang de couler dans le pénis. Cependant, le médicament Viagra sans ordonnance ne donnera pas aux patients une érection sans stimulation sexuelle. Quand un homme devient excité, le cerveau envoie un signal aux cellules du pénis pour libérer de l'oxyde nitrique, ce qui déclenche la production de GMPc. Sans stimulation pour produire de l'oxyde nitrique, il n'y a pas d'accumulation de cGMP et pas d'érection.

Tack

Jag tycker ni är värda en stor eloge som håller badplats och grillplats så väl i ordning.
Tyvärr är vi dåliga på att utnytja den själva men jag blir lika glad varje gång vi är där
och det är så fint.
Tack !